Viidennessä osassa siis selviää onko lapsi tyttö vai poika ja hänen nimensä :D 100 % arveli tytöksi. (Ja arvelijoita oli vain yksi, Aui.) ;D Lukekaa! :)

 

Photobucket
Helen halasi tytärtään. "Koska Jaska on töissä ja Edward ja Eliel koulussa, päätän itse nimesi. Saat olla..." hän mietti. "Coral!" Helenin mielestä se oli hieno nimi, joten niinpä kuopus ristittiin Coraliksi.

Photobucket
Kas tässä Coral uudessa pikku huoneessaan. Huone on samankokoinen kuin Edwardilla ja Elielilläkin, ja seinät on koristeltu merenpohjatapetilla.

Photobucket
Ja noin puolen tunnin päästä Jaska tuli töistä ja pojat koulusta. "Voi harmi, vain seiska..." Edward huokaisi. Hän oli odottanut hyvää numeroa.

Photobucket
"Älä välitä Ed, mäkin sain vain seiskan", Eliel lohdutti veljeään.

Photobucket
Edward toi koulusta tämännäköisen tyttösen. Ei mikään maailman rumin tai kaunein, mutta eikö hänelle tule kylmä?

Photobucket
Eliel meni heti katsomaan suloista pikkusiskoaan. "Onhan se ihan kiva, mutta mä olisin halunnut pikkuveljen!" hän valitti. Helen loi poikaansa vihaisen katseen, joten Eliel meni katsomaan televisiota.

Photobucket 
Järjestys oli aina sama: katsomaan lastenohjelmia telkkarista että hupi nousisi, sitten tekemään läksyt ja lopuksi maalaamaan ja leikkimään loppuillaksi.

Photobucket
Seuraavana aamuna koko perhe söi yhdessä aamupalaksi Helenin valmistamia (pohjaapalaneita) räiskäleitä. Tai no, ei ihan koko perhe, koska eihän Coral voinut syödä räiskäleitä ja Jaskalla oli kimppakyyti tullut hakemaan. "Muistatko Ed, kun opimme kävelemään?" Eliel kysyi. "Älkää muistuttako! Meinasitte karata pihalle koko ajan!" Helen kiljaisi.

Photobucket
Jaska ei ollut vielä lopettanut maalamisharrastustaan. Nytkin hän maalasi kantaäidistä Helenistä kauniin kuvan, joka kehystettiin kultaisin kehyksin. Helen oli todella kiitollinen ja päätti, että jokaisesta perijästä maalattaisiin kuva ja laitettaisiin se seinälle.

Photobucket
Pian koitti pikku prinsessan, Coralin, syntymäpäivä. Helen auttoi kynttilöiden puhaltamisessa.

Photobucket
Nyt jännittää... :D

Photobucket
Ohoh! :o Odotin jotakin paljon rumempaa. Mutta pikku Coralhan hurmasi kaikki kauneudellaan! Tyttö ei edes perinyt isänsä nenää, vaan hänestä tuli kaikin puolin söpö.

Photobucket
Kaikki ihastuivat Coraliin, ja välillä Edwardista ja Elielistä tuntui ettei heitä huomioitaisi. Mutta, mitä väliä, olihan heillä toisensa leikkikaverina ja maalausharrastus! Tässä opetellaan kävelyä.

Photobucket
Helen opetti kuopukselleen myös pottailun.

Photobucket
Samoin puhumisen! "Sano nalle", Helen kehotti. "NAL-LE!" Coral kiljaisi ensimmäiseksi sanakseen.

Photobucket
Coral oli samanlainen kuin veljensä samanikäisinä, ja soitti ksylofonia mielipuuhakseen. Jo kolme luovuuspistettä kerätty, hyvähyvä!

Photobucket
Jos Coral ei soittanut ksylofonia, hän ryömi tai käveli ympäriinsä talossa!

Photobucket
Tässä hyvä kasvokuva. Katsokaa miten ihana! Vähän vaan tuimat kulmakarvat... Perijä on päätetty! <3 Ellei siis tule enempää lapsia. :D

Photobucket
Ja kymppi todistuksessa! :) Hyvä, bra, good, Edward! Jaska halusi kuitenkin auttaa poikaansa läksyissä, ettei numero vaan laskisi.

Photobucket
Sama juttu Elielillä. Helen oli niin ylpeä pojistaan...

Photobucket
...että hän soitti salaperäisen puhelun! Kenelleköhän hän soitti?

Photobucket
Jäiks, poliisi! o_O "Mitä hän täällä tekee? En minä ainakaan huomannut varkaita..." Edward katseli kummissaan ikkunasta ulos.

Photobucket
Mutta silloin pojan huomio kiinnittyi johonkin muuhun. Nimittäin suloiseen kissanpentuun! "Olen aina halunnut kissan!" Edward huudahti ja ryntäsi leikittämään pikkuista.

Photobucket
Poliisi kertoi, että söpön kissanpennun nimi oli Takku. "Takkunen!" Edward nauroi.

Photobucket
"Pikku Takku! Tulen aina hoivaamaan sinua", Edward lupasi kissalle, joka naukaisi kiltisti.

Photobucket
Takku-pentu sai oman huoneen, jonka lattia oli tassukuvioinen. Huoneeseen pääsi Edwardin huoneesta. Kaikki kissan tavarat olivat sinisiä, joka oli Edwardin päätös. Tässä hän kaataa kissanraksuja Takun kuppiin.

Photobucket
Vielä huone toiselta puolelta.

Photobucket
Photobucket
Takku piti selvästi uudesta huoneestaan. Paitsi tuo nukkumiskori on kissanpentuun verrattuna jättimäinen! :o

Photobucket
Hiekkalaatikkoakin kissa osasi jo käyttää! Hyvä!

Photobucket
Aamulla heti kun Edward heräsi, hän ei mennytkään maalamaan hienoja maalauksia Elielin tapaan, vaan riensi katsomaan kissanpentuaan. Takku ja Edward ovat parhaat kaverukset. :)

 

Tämä viides osa oli aika tylsä, mutta toivottavasti silti piditte :/ Tässä oli yli 30 kuvaa, en laskenut tarkasti :p No, kommentoikaa! :D