Neljäs osa! :)

 

Photobucket
"Huoh, aina sama juttu! Aina kun saan vessanpöntön siivottua minua alkaa uudestaan oksettaa!" Helen valitti. "Niinhän se on. Oletko sinä raskaana?" Jaska kysyi. "Mistä minä sen tietäisin?" Helen kivahti äkäisenä. Jaska käveli toiseen huoneeseen ja Helen jäi siivoamaan.

Photobucket
Helen myös nälkiintyi ja väsyi helpommin kuin vielä pari viikkoa sitten. Hän nukahteli koko ajan hampurilaisensa äärelle. Voi hampurilaisraukkaa, siitähän tulee ihan littana! :(

Photobucket
Mitään raskasta ei Helen jaksanut tehdä, joten hän vain luki ruoanlaittokirjoja, maalasi tai pelasi shakkia. Shakkipeli oli ostettu vasta pari päivää sitten, ja Helen ja Jaska rakastivat pelaamista.

Photobucket
Shakkia Helen vain pelasi, vaatetuksella ei ollut mitään väliä :D

Photobucket
Ja kuten varmaan arvasittekin, Jaskan arvelut osuivat oikeaan. Juuri kun Helen oli vienyt Elielin kehtoonsa, hänen vatsansa pomppasi. "Taas raskaana, ja pojat ovat vasta taaperoita!" hän vaikeroi. Kävelystä tuli taas vaikeampaa. Ja niin tuli kaikesta muustakin.

Photobucket
Helen kävi töissä, vaikka olikin raskaana. Ja lastenhoitaja oli palkattava - valitettavasti. Kun vanhemmat olivat töissä, kävi ulosottomieskin! Lastenhoitaja ei tehnyt mitään, hymyili vaan ulosottomiehelle. Huoh...

Photobucket
Ja nyt alkavat lastenhoitajan sekoilut! Ensinnäkin, Edwardin kaikki tarpeet olivat vihreällä, mutta lastenhoitaja oli ottamassa koko ajan poikaa syliinsä ja viemässä jonnekin, ehkä antamaan ruokaa tai jotain.

Photobucket
Helenin tultua vihdoinkin töistä, hän ei tosiaankaan vakuuttunut lastenhoitajan taidoista. Pikemminkin hän järkyttyi.

Photobucket
Photobucket Tuttipulloja oli joka puolella! Jos en olisi kääntänyt jääkaappia ovi seinää vasten, niitä olisi varmasti ollut enemmänkin!

Photobucket
Ja lastenhoitaja yritti tietysti kiireellä siivota tuttipulloja pois,ettei Helen näkisi niitä. *huokaus*

Photobucket
Ja mikä kaikkein pahinta, lastenhoitaja ei ollut viitsinyt viedä Edward-parkaa nukkumaan, joten poika nukahti keskelle lattiaa! Inhottavaa! *syvä huokaus*

Photobucket
"Mitä sinä täällä vielä toimitat? Hus, pois!" Helen hätisti lastenhoitajan muualle. Hän huokaisi, koska joskus lastenhoitaja olisi kuitenkin palkattava, muuten sosiaaliviranomaiset tulisivat hakemaan lapset pois...

Photobucket
Seuraavana päivänä Helen kutsui hyvän ystävänsä Sanelman vierailulle ja he juttelivat kiivaasti lastenhoitajien huonoudesta. Jaska vain hymähteli joka väliin, häntä eivät nyt niin kauheasti lapset kiinnostaneet. Jaskalla oli nimittäin nyt tähtäimessä tienata 10 000 simoleonia.

Photobucket
Ja sillä välin West Valleyhyn satoi kaunis lumipeite. Mutta harmiksi lunta ei satanut kuitenkaan lumiukkoihin ja -enkeleihin tarvittavaa määrää.

Photobucket
Photobucket
Joka tapauksessa Edward ja Eliel soittivat kaunista musiikkia ksylofoneillaan!

Photobucket
Kun Edward oli mennyt itse potalle ja kun Helen oli opettamassa Elieliä pottailemaan...

Photobucket
...pojat päättivät kasvaa! Nyt jännittää, kuinka komeita(/rumia) heistä tulee... Pelottaa...

Photobucket
Tässä Eliel. Hm, kyllähän hän hiukan komistui taaperoajoistaan. ^^

Photobucket
Ja tässä sen sijaan Edward.

Photobucket
Photobucket 
Vielä paremmat kasvokuvat pojista.

Photobucket
Taiteellisuudestaan ei ainakaan Eliel päässyt eroon kasvaessaan. Luovuuspisteitä oli kuusi, ja ne piti kuulemma nostaa seiskaan!

Photobucket
Edwardilla sama juttu, paitsi että luovuuspisteitä oli yhdeksän! Kohta luovuuspalkki täynnä, jeij ^^ Sen jälkeen kai logiikkaa harjoittamaan.

Photobucket
Photobucket
Tässä Edwardin ja Elielin uudet huoneet! Ei paljon sisustusta, mutta kaikkea tarpeellista ja poikien mielestä mukavaa: sänky, nalle, lelulaatikko ja maalausteline.

Photobucket ¨
Edwardin ensimmäinen koulupäivä! Äläkä virnuile noin, et tiedä vielä millaista koulu on!

Photobucket
Älä sinäkään virnuile Eliel!

Photobucket
Juuri, kun Jaska oli töissä ja Eliel ja Edward koulussa, käynnistyi Helenin synnytys. "Apuaaaaa!" hän kiljui tyhjässä talossa.

Photobucket
Helen oli joka tapauksessa aivan uskomattoman onnellinen, kun sai pidellä pikkuista vauvaa sylissään. "Oletpa sinä ihana", hän henkäisi. "Haluan vieläkin enemmän lapsia!" Helen halasi kuopustaan.

Photobucket
Söpöhän se on, ruskeasilmäinen brunette.

Photobucket
Oikein suloinen!

 

Hähhää, olenpa ilkeä enkä kerro vauvan sukupuolta tai nimeä! >8D Se selviää ensi osassa... Arvata saa, ei haittaa jos ei osu oikeaan! ;D No, tässä osassa oli 32 kuvaa, tämän pituisia tulossa jatkossakin.
5. osassa:
♥ Vauvan nimi ja sukupuoli
♥ Kasvua